Визначено переможців IV етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!” ім.Тараса Шевченка

Щорічно протягом 16 років в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!” ім.Тараса Шевченка. Роботи, надані на конкурс, проходять багатоетапний відбір – від шкільних, районних, обласних етапів до останнього, всеукраїнського. Від Херсонської області на цей етап було надіслано десять робіт, дев’ять з яких – це роботи учнів навчально-естетичного комплексу “Художня школа” м.Херсона.

У Києві відбулося засідання журі ІV етапу конкурсу. Цього року переможцем у номінації “Образотворче мистецтво” стала учениця Дитячої художньої школи Херсонської міської ради Копилова Тетяна (викладач Романюк Н.В.), а у номінації “Декоративне мистецтво” – вихованка Дизайн-ліцею Херсонської міської ради Шатова Поліна (викладач Пустовалова Л.Л.). Свої дипломи та нагороди переможці отримають у травні цього року у м.Київ.

Вітаємо юних художників та їх викладачів з перемогою у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!” та бажаємо їм творчих успіхів та натхнення!